Briard

Briard

Briard är en stor gjeterhund. Vallhundar har utbildats att lyda verbala kommandon samt larm och kropp.

Briard är en stor vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Briard skapas i Frankrike.

Briard är en våldsamt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

Briard skjul normal. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Briard är inte avancerade utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Briard är en överkänslig hund och det är därför lätt dressyr hund. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver en mängd av idrott.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hundra har en stark tendens att bite i lekesammenheng

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

Klassificering: Briard är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». FCI id för briard är 113 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «herding».

Sjukvård hos briard: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Briard är en hundra som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. PRA är en grupp av genetiska sjukdomar som ofta förekommer på vissa raser. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv.

Hundens anatomi: Briard är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 61 til 69 cm høy. Honor är så hög som 56 til 64 cm høy. Manliga hundar är så tung som 32 til 34 kg tung när den är full-växt. Honor väger 29 til 34 kg tung när den är full-växt. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis till viss del lång. Briard har en till viss del gemensamma anatomi. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på briard är långhårig.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en briard är 10 till 12 år. Valpar är från 8 till 10 valper. Hunderasen är till viss del eftersökt och enkel å hitta djuret annonser. Hundrasen har även andra namn, såsom Berger de Brie. Engelska ras namn på hunden är Briard.

Briard foto

Briard Briard Briard Briard Briard Briard Briard Briard Briard

Lika raser

Här är utvalda raser viss du gillade briard:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Chihuahua
Chihuahua

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!