Bouvier des Flanders

Bouvier des Flanders

Bouvier des Flanders är en utmärkta gjeterhund. Vallhundar har utbildats att lyda verbala kommandon samt larm och kropp.

Bouvier des Flanders är en utmärkta vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Bouvier des Flanders skapas i Belgien.

Bouvier des Flanders är en riklig oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

En positiv sak med bouvier des flanders är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Bouvier des Flanders är normal problem utbildning. Bouvier des Flanders är en känslig hund och det är därför lätt dressyr hund. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver normal fysisk träning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Bouvier des Flanders och kennelklubbar: Bouvier des Flanders är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «boskapshundar» (1.2) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. ID för bouvier des flanders är 191 och den ble lägt till FCI databas 2000-10-25. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «herding».

Hälsoproblem hos bouvier des flanders: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Bouvier des Flanders är en renraset hund som är plågas av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas bouvier des flanders. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. De kan ha glaukom. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna renraset hund Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Bouvier des Flanders är en stor renraset hund. Pojkar är så hög som 58 til 71 cm høy. Flickor är så hög som 56 til 69 cm høy. Pojkar är så tung som 34 til 41 kg tunga. Flickor väger 27 til 36 kg tunga. Hunden har stora hengende öron. Benen är typiskt snarare lång. Bouvier des Flanders har en snarare gemensamma byggnad. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på bouvier des flanders är strävhåriga.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en bouvier des flanders är 10 till 12 år. Valpar är från 5 till 10 valper. Hunden är typiskt inte problem å upptäcka till salu. Denna har även andra namn: Flanders Cattle Dog, Bouvier des Flandres, Vlaamse Koehond. Den engelska smeknamn på hunden är Bouvier des Flanders.

Bouvier des Flanders foto

Bouvier des Flanders Bouvier des Flanders Bouvier des Flanders

Lika raser

Nedan har vi sätt upp valda raser med samma användning som bouvier des flanders:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Golden Retriever
Golden Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!