Bolognese

Bolognese

Bolognese är typiska sällskapshundar.

Bolognese har sitt ursprung från Italien.

Denna rashunden har måttlig IQ i motsats till andra rashundar.

Rasehunden är hypoallergenisk. Hund som ger mindre eller inte alls, eller som har samma pH som människohår vanligtvis ge en mildare allergisk reaktion, men allergi kan aldrig förvänta sig att hitta en hund som aldrig kommer att ge upphov till allergiska reaktioner. En positiv sak med bolognese är att integre skjul. Dessa djur kräver en mängd pleie av pelsen.

Bolognese är måttlig problem öka. Rasehunden är mer känslig i motsats till många andra rashundar. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver relativt anspråkslös fysisk träning.

Hundarna är vanligtvis mild mot främmande folk. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Har nästan inga negativa rovdjur instinkt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av måttlig grad. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Klassificering: Bolognese är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «bichon och närstående raser» (9.1) i grupp «Sällskapshundar». FCI symbol för bolognese är 196 och den ble lägt till FCI databas 1989-11-27. United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar».

Sjukvård hos bolognese: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Många har problem med ögonen. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens anatomi: Bolognese är en leksak hundra. Manliga hundar är så hög som 25 til 30 cm høy. Honor är så hög som 25 til 30 cm høy. Manliga hundar kan väga från 2 til 4 kg tunga. Honor väger 2 til 4 kg tunga. Rasehunden har stora semi-porträtt öron. Benen är vanligtvis passform kort. Bolognese har en passform gemensamma byggnad. Halen är enormt kort och svängda. Näsa är passform kort. Pälsen på bolognese är långhårig.

Mer info om rasehunden: Förväntat år att leva för en bolognese är 14 till 15 år. är från 6 till 7 valper. Rasehunden är passform älskade och lätt å hitta till salu. Bolognese kallas även Bologneser, Bichon bolonais, Bichón Boloñés, Bolonka, Bichon Bolognese. Engelska ras namn på rasehunden är Bolognese.

Bolognese bilder

Bolognese Bolognese Bolognese Bolognese Bolognese Bolognese

Närstående rashundar

Här är en förteckning över rashundar viss du gillade bolognese:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pekingese
Pekingese

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!