Bluetick Coonhound

Bluetick Coonhound

Bluetick Coonhound är en utmärkt jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

Dessa hundar är kända för att sikle gott.

Bluetick Coonhound ursprungligen från Förenta staterna.

Bluetick Coonhound är en väldigt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

Bluetick Coonhound skjul normal. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Bluetick Coonhound är normal komplexa öka. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver normal hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främling. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Disse raser vill tjuta som en varg. De föredrar att tjuta, men de kan träna att skrika minimal. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

Gruppering av bluetick coonhound: American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «diverse». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sporhundar».

Hälsa hos bluetick coonhound: Tyvärr kan inga hundar få ohälsosamma.

Rashundens struktur: Bluetick Coonhound är en stor ras. Män är så hög som 51 til 69 centimeter høy. Honor är så hög som 51 til 69 centimeter høy. Män kan väga från 20 til 36 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 18 til 34 kg hos vuxna hundar. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis relativt lång. Bluetick Coonhound har en relativt gemensamma byggd kropp. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på bluetick coonhound är kort.

Olika info om rasehunden: Den beräknade år att leva för en bluetick coonhound är 11 till 12 år. Rasehunden är vanligtvis inte komplexa å snoka upp till salu.

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Sankt bernhardshund
Sankt bernhardshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!