Berger Picard

Berger Picard

Berger Picard är en ojämförlig gjeterhund. Koolie, Kelpie och border collie är de tre mest populära vallhundar i världen.

Berger Picard har sitt ursprung från Frankrike.

Berger Picard är en riklig oppvakt hund. Mental stimulans är väsentlig för välfärd.

Berger Picard är måttlig problem öka. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har massor av energi.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Berger Picard gruppering: Berger Picard är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. ID för berger picard är 176 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. United Kennel Club klassificera rasehunden som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «herding».

Hälsoproblem hos berger picard: Tyvärr kan en hel del få nedsatt hälsa.

Rashundens form: Berger Picard är en stor hund. Pojkar är så hög som 53 til 66 cm høy. Flickor är så hög som 53 til 61 cm høy. Pojkar kan väga från 23 til 32 kg. Flickor väger 23 til 32 kg. Rasehunden har stora stående öron. Benen är typiskt normalt lång. Berger Picard har en snarare gemensamma byggnad. Halen är av måttlig längd och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på berger picard är långhårig.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en berger picard är 13 till 14 år. Rasehunden kan bli problem å upptäcka ads. Denna har även andra namn: Berger de Picardie, Berger des Picard, Picardy Shepherd. Smeknamn i engelska på rasehunden är Berger Picard.

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp valda rashundar som liknar berger picard:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pomeranian
Pomeranian

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!