Tervuren

Tervuren

Tervuren är en enastående gjeterhund. Till skillnad från herde hundar att skydda besättningen av boskap kommer vallhundar flyttar flockar.

Tervuren är en enastående vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Tervuren kommer från Belgien.

Tervuren är en av hundraser med den högsta IQ. Om en sådan renraset hund inte stimuleras psykiskt, kan det få utmaningar att anpassa sig.

Tervuren skjul medium. Dessa djur kräver mycket stell av pelsen.

Tervuren är väldigt lätt att lära och inte knepig att träna. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Tervuren är en väldigt ömtålig hund och noggrant planerad träning är ett måste. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver mycket av trim.

Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Tervuren och kennelklubbar: Tervuren är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. märkning för tervuren är 15 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «herding».

Hälsoproblem hos tervuren: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Rasen har oroväckande mycket epilepsi. Många har problem med ögonen.

Tervuren form: Tervuren är en större renraset hund. Pojkar är så hög som 61 til 66 cm høy. Flickor är så hög som 56 til 61 cm høy. Pojkar väger 29 til 34 kilogram. Flickor väger 27 til 32 kilogram. Tervuren har stora stående öron. Benen är typiskt ganska lång. Tervuren har en atletisk kroppsbyggnad. rasen har en Array kvadratisk kroppsbyggnad. Halen är av medium längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på tervuren är långhårig.

Andra information om tervuren: Beräknat ålder för en tervuren är 12 till 14 år. Antalet valpar som är födda är från 6 till 10 valper. Rasen är ganska attraktiv och lätt å upptäcka hund på marknaden. Denna renraset hund kallas även Tervuren, Belgian Shepherd Tervuren, Belgian Shepherd Dog, Chien de Berger Belge. Den engelska smeknamn på tervuren är Belgian Tervuren.

Tervuren bilder

Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren Tervuren

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp ett litet urval hundraser med samma användning som tervuren:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Engelsk bulldogg
Engelsk bulldogg

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!