Malinois

Malinois

Malinois är lämpliga som polishund. Dessa hundar är lämpliga för polisens uppgifter att gå vidare för att säkerställa den allmänna ordningen. De skyddar befäl och fungerar avskräckande.

Malinois är en framstående gjeterhund. Till skillnad från herde hundar att skydda besättningen av boskap kommer vallhundar flyttar flockar.

Malinois är en framstående vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Malinois var föds upp i Belgien.

Malinois är några av de hundraser med den högsta intelligens. Om en sådan hundra inte stimuleras psykiskt, kan det få utmaningar att anpassa sig.

Malinois skjul genomsnittlig. Den kräver liten stell av pelsen.

Malinois är riklig lätt att lära och inte komplicerade att träna. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Malinois är en riklig överkänslig hund och noggrant planerad utbildning och lydnad är nödvändig. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver mycket av idrott.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta malinois. Hundar av denna hundra har en stark tendens att tygge på alt den kommer over

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Klustring: Malinois är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för malinois är 15 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «herding».

Hälsa hos malinois: Tyvärr kan en betydande del få försvagad hälsa.

Malinois utseende: Malinois är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 61 til 66 centimeter høy. Tisper är så hög som 56 til 61 centimeter høy. Manliga hundar väger 29 til 34 kg tung när den är full-växt. Tisper är så tung som 25 til 29 kg tung när den är full-växt. Malinois har stora står upp öron. Benen är vanligtvis snarare lång. Malinois har en atletisk anatomi. rasen har en Array kvadratisk kroppsbyggnad. Halen är av genomsnittlig längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på malinois är kort.

Extra information om malinois: Prognoser ålder för en malinois är 12 till 14 år. Antalet valpar som är födda är från 6 till 10 valper. Rasen är snarare populära och lätt å hitta marknaden. Denna har även andra namn: Malinois, Belgian Shepherd Malinois, Belgian Shepherd Dog, Chien de Berger Belge. Namn på malinois är Belgian Malinois.

Malinois bilder

Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois

Liknande hundraser

Här kommer du att se valda hundraser ungefär med malinois:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Chow Chow
Chow Chow

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!