Laekenois

Laekenois

Laekenois är en briljant gjeterhund. Vallhundar har utbildats att lyda verbala kommandon samt larm och kropp.

Laekenois är en briljant vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Laekenois skapas i Belgien.

Laekenois är en av raser med den högsta IQ. Om en sådan hund inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Laekenois skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Laekenois är våldsamt lätt att lära och inte utmanande utbildning. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Laekenois är en våldsamt känslig hund och noggrant planerad dressyr hund är väsentlig. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver mycket av fysisk träning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Kan vara något aggressivt över andra hundar.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Laekenois gruppering: Laekenois är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. id för laekenois är 15 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. United Kennel Club klassificera hunderasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «herding».

Hälsoproblem hos laekenois: Tyvärr kan många få nedsatt hälsa. Hunderasen har oroväckande mycket epilepsi. Många har problem med ögonen.

Hundens form: Laekenois är en stor hund. Pojkar är så hög som 61 til 66 cm høy. Flickor är så hög som 56 til 61 cm høy. Pojkar är så tung som 25 til 29 kg tunga. Flickor väger 25 til 29 kg tunga. Hunden har stora stående öron. Benen är typiskt till viss del lång. Laekenois har en atletisk byggnad. hunderasen har en Array kvadratisk kroppsbyggnad. Halen är av normal längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på laekenois är strävhåriga.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en laekenois är 12 till 14 år. Valpar är från 6 till 10 valper. Hunden är typiskt inte utmanande å upptäcka på bönder. Hundrasen har även andra namn, såsom Laekenois, Belgian Shepherd Laekenois, Belgian Shepherd Dog, Chien de Berger Belge. Smeknamn i engelska på hunden är Belgian Laekenois.

Laekenois foto

Laekenois Laekenois Laekenois

Lika raser

Nedan har vi sätt upp utvalda raser som liknar laekenois:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Labrador Retriever
Labrador Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!