Groenendael

Groenendael

Groenendael är en nice gjeterhund. Koolie, Kelpie och border collie är de tre mest populära vallhundar i världen.

Groenendael är en nice vakthund. Det kan angripa inkräktare och försvara ägaren och hans intressen.

Groenendael ursprungligen från Belgien.

Groenendael är mellan rashundar med den högsta intelligens. Om en sådan ras inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Groenendael skjul normal. Dessa djur kräver mycket mycket pleie av pelsen.

Groenendael är mycket lätt att lära och inte svårt öka. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Groenendael är en mycket ömtålig hund och noggrant planerad dressyr är grundläggande. Dessa hundar har massor av energi. Rasehunden kräver mycket mycket av trim.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Gruppering av groenendael: Groenendael är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». Fédération Cynologique Internationale ID för groenendael är 15 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «herding».

Hälsa hos groenendael: Tyvärr kan inga hundar få ohälsosamma. Rasehunden har oroväckande mycket epilepsi. Många har problem med ögonen.

Rashundens struktur: Groenendael är en större ras. Män är så hög som 61 til 66 centimeter høy. Honor är så hög som 56 til 61 centimeter høy. Män kan väga från 29 til 34 kilogram. Honor är så tung som 27 til 32 kilogram. Rasehunden har stora står upp öron. Benen är vanligtvis ungefär lång. Groenendael har en atletisk kroppsbyggnad. rasehunden har en Array kvadratisk kroppsbyggnad. Halen är av normal längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på groenendael är långhårig.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en groenendael är 13 till 14 år. är från 6 till 10 valper. Rasehunden är ungefär populär och lätt å snoka upp i klassificerade annonser. Andra benämningar på rasehunden er Groenendael, Belgian Sheepdog, Belgian Shepherd Groenendael, Belgian Shepherd Dog, Chien de Berger Belge. Engelska ras namn på rasehunden är Belgian Shepherd Dog.

Groenendael bilder

Groenendael Groenendael Groenendael Groenendael Groenendael

Närstående rashundar

Listan nedan visar en lista rashundar som har relationer till groenendael:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Airedale Terrier
Airedale Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!