Bedlington Terrier

Bedlington Terrier

Bedlington Terrier har använts som kamphund. Historiker antar att hunden striderna har funnits i nästan 15.000 år, sedan början av tämjande av hund. Hundkampar är olagliga i de flesta ställen i världen.

Bedlington Terrier har sitt ursprung från England.

Denna rashunden har måttlig IQ i motsats till andra rashundar.

Rasehunden är hypoallergenisk. Ordet allergivänliga används för saker som inte orsakar allergiska reaktioner och om djur som inte är producerar allergener på jämlik fot med andra djur av samma art. En positiv sak med bedlington terrier är att integre skjul. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

Bedlington Terrier är inte problem öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna renraset hund. Rasehunden är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver mycket av idrott.

Hundarna är typiskt velgjørende mot okänd. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men typiskt bara av måttlig grad. Kan leva i kallt klimat. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Bedlington Terrier och kennelklubbar: Bedlington Terrier är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «stora och mellanstora terrier» (3.1) i grupp «terriere». F.C.I. antal för bedlington terrier är 9 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasehunden som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «terrier».

Hälsoproblem hos bedlington terrier: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Progressiv retinal atropi försvagar bilateral degeneration av näthinnan. Katarakt är en sjukdom som ofta drabbas bedlington terrier. Detta är en sjukdom i ögat. Ögon förhindrar passage av lätt och kan orsaka allvarliga ögonproblem. Njursjukdom är inte ovanligt. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens form: Bedlington Terrier är en great fit renraset hund. Pojkar är så hög som 41 til 43 cm høy. Flickor är så hög som 38 til 41 cm høy. Pojkar kan väga från 8 til 10 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 8 til 10 kg tung när den är full-växt. Rasehunden har stora stående öron. Benen är typiskt ganska lång. Bedlington Terrier har en ganska gemensamma anatomi. Halen är väldigt kort och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på bedlington terrier är halvlång.

Extra info om rasehunden: Prognoser år att leva för en bedlington terrier är 17 till 19 år. är från 3 till 6 valper. Rasehunden är ganska älskade och lätt å upptäcka till salu.

Bedlington Terrier bilder

Bedlington Terrier Bedlington Terrier Bedlington Terrier Bedlington Terrier

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp ett antal rashundar med samma användning som bedlington terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Dachshund
Dachshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!