Beauceron

Beauceron

Beauceron är en utmärkt gjeterhund. Till skillnad från herde hundar att skydda besättningen av boskap kommer vallhundar flyttar flockar.

Beauceron är en utmärkt vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Beauceron var föds upp i Frankrike.

Beauceron skjul genomsnittlig. Den kräver liten stell av pelsen.

Rasen kräver en god del av fysisk träning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer.

Godkända kennelklubbar: Beauceron är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». Fédération Cynologique Internationale märk för beauceron är 44 och den ble lägt till FCI databas 2006-10-25. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasen som «vallhundar».

Beauceron struktur: Beauceron är en stor hund. Män är så hög som 61 til 71 centimeter høy. Honor är så hög som 61 til 69 centimeter høy. Män väger 41 til 45 kg tunga. Honor är så tung som 36 til 41 kg tunga. Beauceron har stora står upp öron. Benen är vanligtvis relativt lång. Beauceron har en relativt gemensamma byggnad. Halen är av genomsnittlig längd och hängande. Den har en genomsnittlig lengde på sin näsa. Pälsen på beauceron är halvlång.

Mer information om beauceron: Förväntat ålder för en beauceron är 10 till 12 år. Beauceron är vanligtvis inte omfattande å snoka upp till salu. Beauceron kallas ibland Berger de Beauce. American hunderaser namn på beauceron är Beauceron.

Beauceron bilder

Beauceron Beauceron Beauceron Beauceron Beauceron Beauceron Beauceron Beauceron Beauceron Beauceron

Liknande hundraser

Listan nedan visar några andra hundraser med samma egenskap som beauceron:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Cairn Terrier
Cairn Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!