Beagle Harrier

Beagle Harrier är en super jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

Beagle Harrier ursprungligen från Frankrike.

Klustring: Beagle Harrier är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». International Federation of Kennel Klubbar id för beagle harrier är 290 och den ble lägt till FCI databas 1988-05-18. United Kennel Club klassificera rasehunden som «sporhundar».

Rashundens utseende: Beagle Harrier är en medium hundra. Manliga hundar är så hög som 46 til 51 centimeter høy. Tisper är så hög som 46 til 51 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 19 til 21 kg. Tisper är så tung som 18 til 20 kg. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Beagle Harrier har en till viss del gemensamma byggnad. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på beagle harrier är kort.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en beagle harrier är 12 till 13 år. Rasehunden är vanligtvis inte komplexa å hitta till salu. Hundrasen har även andra namn, såsom Beagle-Harrier. Namn på rasehunden är Beagle Harrier.

Närstående rashundar

Här kommer du att se utvalda rashundar ungefär med beagle harrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Alaskan Malamute
Alaskan Malamute

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!