Beagle

Beagle

Beagle är en briljant jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Beagle kommer från England.

Beagle är inte så mycket oppvakt jämfört med andra hundraser.

Beagle skjul medium. Den kräver liten stell av pelsen.

Beagle bäst lämpade för erfarna, kan det vara avancerade att träna. Rasen är mer känslig jämfört med många andra hundraser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver medium utbildning.

Hundarna är i allmänhet mycket trevlig och bekväm och inte alls aggressiv eller reserverad mot utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hund har en stark tendens att tygge

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Disse hundar kommer i allmänhet skrika. Hunden är en direkt underoing undrar av varg, så det är inte så konstigt att vissa raser luta något. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

Beagle gruppering: Beagle är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». F.C.I. ID för beagle är 161 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasen som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «hounds».

Hälsoproblem hos beagle: Tyvärr kan vissa få nedsatt hälsa. Beagle är en hund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Ögonlock problem är inte ovanligt. Rasen har oroväckande mycket epilepsi. Många har problem med ögonen. Hypotyreose (låg ämnesomsättning) är ett tydligt problem med detta hund. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Beagle form: Beagle är en medium hund. Pojkar är så hög som 36 til 41 cm høy. Flickor är så hög som 33 til 38 cm høy. Pojkar väger 10 til 11 kg. Flickor väger 9 til 10 kg. Rasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Beagle har stora hengende öron. Benen är typiskt ungefär kort. Beagle har en ungefär gemensamma byggnad. Halen är av medium längd och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på beagle är kort.

Andra information om beagle: Väntat ålder för en beagle är 12 till 15 år. Antalet valpar som är födda är från 2 till 14 valper. Rasen är attraktiv och lätt å upptäcka djuret annonser.

Beagle bilder

Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp en lista hundraser som liknar beagle:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Mops
Mops

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!