Basset fauve de Bretagne

Basset fauve de Bretagne

Basset fauve de Bretagne var föds upp i Frankrike.

Basset fauve de Bretagne klassifisering: Basset fauve de Bretagne är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». International Federation of Kennel Klubbar antal för basset fauve de bretagne är 36 och den ble lägt till FCI databas 2003-03-25. United Kennel Club klassificera rasen som «sporhundar».

Hälsa hos basset fauve de bretagne: øreinfeksjoner är vanliga hos Basset fauve de Bretagne. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. De kan ha glaukom. Problem med ryggen är normalt.

Basset fauve de Bretagne utseende: Basset fauve de Bretagne är en lite högt hundras. Manliga hundar är så hög som 25 til 36 centimeter høy. Tisper är så hög som 25 til 36 centimeter høy. Manliga hundar väger 14 til 15 kg tunga. Tisper är så tung som 13 til 14 kg tunga. Basset fauve de bretagne har väldigt stora hengende öron. Benen är vanligtvis ganska kort. Basset fauve de Bretagne har en ganska gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Den har en genomsnittlig lengde på sin näsa. Pälsen på basset fauve de bretagne är halvlång.

Mer information om basset fauve de bretagne: Förväntat ålder för en basset fauve de bretagne är 13 till 15 år. Antalet valpar som är födda är från 4 till 6 valper. Rasen är ganska populära och lätt å hitta i klassificerade annonser. Andra namn för denna rasen Basset leonado de Bretaña, Fawn Brittany Basset. Engelska benämningen på basset fauve de bretagne är Basset fauve de Bretagne.

Liknande hundraser

Här kommer du att se ett antal hundraser liknande basset fauve de bretagne:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Boxer
Boxer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!