Basset bleu de Gascogne

Basset bleu de Gascogne

Basset bleu de Gascogne är en ojämförlig jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Basset bleu de Gascogne skapas i Frankrike.

Basset bleu de Gascogne och kennelklubbar: Basset bleu de Gascogne är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». F.C.I. märk för basset bleu de gascogne är 35 och den ble lägt till FCI databas 1996-01-24. United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar».

Hälsoproblem hos basset bleu de gascogne: öroninfektioner är regelbundna hos Basset bleu de Gascogne. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. De kan ha glaukom. Problem med ryggen är normalt.

Hundens form: Basset bleu de Gascogne är en medium renraset hund. Pojkar är så hög som 25 til 36 cm høy. Flickor är så hög som 25 til 36 cm høy. Pojkar är så tung som 14 til 15 kilogram. Flickor väger 13 til 14 kilogram. Hunden har sensationella store hengende öron. Benen är typiskt relativt kort. Basset bleu de Gascogne har en relativt gemensamma kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på basset bleu de gascogne är kort.

Andra fakta om hunden: Beräknat livet för en basset bleu de gascogne är 12 till 14 år. Valpar är från 4 till 6 valper. Hunden är typiskt inte problem å upptäcka ads. Basset bleu de Gascogne kallas ibland Basset azul de Gascuña, Blauer Basset der Gascogne, Blue Gascony Basset, Basset azul de Gascuña, Basset bleu de Gascogne. Den engelska smeknamn på hunden är Basset bleu de Gascogne.

Basset bleu de Gascogne foto

Basset bleu de Gascogne Basset bleu de Gascogne

Lika raser

Nedan har vi sätt upp några andra raser med samma användning som basset bleu de gascogne:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Korthårig vorsteh
Korthårig vorsteh

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!