Basset Artesien Normand

Basset Artesien Normand

Basset Artesien Normand ursprungligen från Frankrike.

Hundarna är vanligtvis behaglig mot gäster. Som regel vänligt över andra hundar.

Godkända kennelklubbar: Basset Artesien Normand är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». Fédération Cynologique Internationale ID för basset artesien normand är 34 och den ble lägt till FCI databas 1992-10-22. United Kennel Club klassificera rasehunden som «sporhundar».

Hälsa hos basset artesien normand: Smittsamma problem i örat är vanliga hos Basset Artesien Normand. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. De kan ha glaukom. Problem med ryggen är normalt.

Rashundens struktur: Basset Artesien Normand är en medium hund. Män är så hög som 25 til 36 centimeter høy. Honor är så hög som 25 til 36 centimeter høy. Män kan väga från 14 til 15 kg. Honor är så tung som 13 til 14 kg. Rasehunden har enorma hengende öron. Benen är vanligtvis snarare kort. Basset Artesien Normand har en snarare gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på basset artesien normand är kort.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en basset artesien normand är 13 till 15 år. är från 4 till 7 valper. Rasehunden är vanligtvis inte problemfyllt å snoka upp i försäljningen annonser. Denna har även andra namn: Basset Artesiano de Normandia, Basset artésien normand. American hunderaser namn på rasehunden är Basset Artesien Normand.

Närstående rashundar

Listan nedan visar valda rashundar med samma egenskap som basset artesien normand:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Weimaraner
Weimaraner

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!