Azawakh

Azawakh

Azawakh är en stor jakthund. En vinthund är väldigt snabbt och har bra syn till andra .

Azawakh skapas i Mali.

Denna hundrasen har normal IQ till andra raser.

En positiv sak med azawakh är att integre skjul. Den kräver liten pelsstell.

Azawakh bäst lämpade för erfarna, kan det vara avancerade utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra raser. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver full av av utbildning.

Hundarna är vanligtvis mistenksomme mot okänd och kan visa aggresivitet. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Extrem kyla är inte något för dessa hundar.

Klassificering: Azawakh är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «släthåriga vinthundar» (10.3) i grupp «vinthundar». FCI antal för azawakh är 307 och den ble lägt till FCI databas 1994-08-22. United Kennel Club klassificera hunderasen som «vinthundar och paria hundar».

Sjukvård hos azawakh: Tyvärr kan många få svag hälsa. Hypotyreose (låg ämnesomsättning) är ett tydligt problem med detta rashund. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens anatomi: Azawakh är en medium rashund. Manliga hundar är så hög som 58 til 74 cm høy. Honor är så hög som 58 til 74 cm høy. Manliga hundar är så tung som 17 til 25 kg. Honor väger 17 til 25 kg. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis väldigt lång. Azawakh har en smal byggnad. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på azawakh är kort.

Andra fakta om hunden: Väntat livet för en azawakh är 10 till 12 år. Hunderasen kan bli väldigt avancerade å hitta djuret annonser. Andra namn för denna hunderasen Tuareg Sloughi. Engelska namn på hunden är Azawakh.

Azawakh foto

Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh Azawakh

Lika raser

Här är ett antal raser liknande azawakh:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Schnauzer
Schnauzer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!