Australsk terrier

Australsk terrier

Australsk terrier har sitt ursprung från Australien.

Australsk terrier är en mycket smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

En positiv sak med australsk terrier är att integre skjul. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

Australsk terrier är inte problem öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Rasehunden är mer ömtålig i motsats till många andra rashundar. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver relativt anspråkslös trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden. Hundar av denna hundra har en stark tendens att nippe med munnen i lek

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Klassificering: Australsk terrier är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «små terrier» (3.2) i grupp «terriere». FCI ID för australsk terrier är 8 och den ble lägt till FCI databas 1995-02-14. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasehunden som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «terrier».

Sjukvård hos australsk terrier: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem.

Rashundens anatomi: Australsk terrier är en hundra. Manliga hundar är så hög som 23 til 28 cm høy. Honor är så hög som 23 til 28 cm høy. Manliga hundar kan väga från 4 til 6 kilogram. Honor väger 4 til 6 kilogram. Rasehunden har stora stående öron. Australsk terrier har en ungefär gemensamma kroppsbyggnad. Halen är mycket kort och högt bärande. Näsa är ungefär kort. Pälsen på australsk terrier är långhårig.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en australsk terrier är 15 till 18 år. är från 3 till 5 valper. Rasehunden är ungefär älskade och lätt å hitta ads.

Australsk terrier bilder

Australsk terrier Australsk terrier Australsk terrier

Närstående rashundar

Här är en lista rashundar viss du gillade australsk terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!