Anatolisk herdehund

Anatolisk herdehund

Anatolisk herdehund är en hyrdehund. Det är väl lämpade för att skydda boskap.

Anatolisk herdehund är en framstående vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Anatolisk herdehund har sitt ursprung från Turkiet.

Anatolisk herdehund är en väldigt intelligent hundra. Mental stimulans är nödvändig för välfärd.

Anatolisk herdehund skjul medium. Den kräver liten pelsstell.

Anatolisk herdehund är inte komplicerade utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Anatolisk herdehund är en känslig hund och det är därför lätt lydnad utbildning. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver alla överskottet av utbildning.

Hundarna är vanligtvis mistenksomme mot okänd och kan visa aggresivitet. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Klustring: Anatolisk herdehund är inklusive i katalog til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». International Federation of Kennel Klubbar antal för anatolisk herdehund är 331 och den ble lägt till FCI databas 1989-04-10. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «working».

Hälsa hos anatolisk herdehund: Tyvärr kan en viss del få försvagad hälsa.

Hundens utseende: Anatolisk herdehund är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 71 til 76 centimeter høy. Tisper är så hög som 66 til 71 centimeter høy. Manliga hundar är så tung som 45 til 68 kg. Tisper är så tung som 41 til 59 kg. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis ganska lång. Anatolisk herdehund har en muskelhund byggnad. Halen är kort och hängande. Näsa är ganska kort. Pälsen på anatolisk herdehund är halvlång.

Andra fakta om hunden: Väntat livet för en anatolisk herdehund är 12 till 15 år. Valpar är från 5 till 10 valper. Hunden kan bli komplicerade å hitta marknaden. Andra namn för denna hunderasen Coban Köpegi, Karabash. Namn på hunden är Anatolian Shepherd Dog.

Anatolisk herdehund foto

Anatolisk herdehund Anatolisk herdehund Anatolisk herdehund

Lika raser

Här kommer du att se ett antal raser ungefär med anatolisk herdehund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Border Collie
Border Collie

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!