American Water Spaniel

American Water Spaniel

American Water Spaniel är en nice jakthund. Spaniel hundar är vanligtvis nice till jakt. De ser till mindre villt, främsta Fuglejakt.

American Water Spaniel var föds upp i Förenta staterna.

Denna rashunden har genomsnittlig intelligens jämfört med andra hundraser.

American Water Spaniel skjul genomsnittlig. Hundrasen kräver genomsnittlig med stell av pelsen.

American Water Spaniel är inte svårt att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Rasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra hundraser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver gott av idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan gäster. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av genomsnittlig grad. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Gruppering av american water spaniel: American Water Spaniel är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «vattenhundar» (8.3) i grupp «apporterande hundar». Fédération Cynologique Internationale ID för american water spaniel är 301 och den ble lägt till FCI databas 1995-02-14. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «sporting».

Hälsa hos american water spaniel: Tyvärr kan en betydande del få ohälsosamma. Hudstörningar är vanliga hos rasen.

American Water Spaniel struktur: American Water Spaniel är en lite högt ras. Män är så hög som 38 til 46 centimeter høy. Honor är så hög som 38 til 46 centimeter høy. Män väger 11 til 20 kg tung när den är full-växt. Honor är så tung som 11 til 20 kg tung när den är full-växt. American water spaniel har riklig stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. American Water Spaniel har en snarare gemensamma anatomi. Halen är kort och hängande. Den har en genomsnittlig lengde på sin näsa. Pälsen på american water spaniel är halvlång.

Extra information om american water spaniel: Prognoser ålder för en american water spaniel är 12 till 15 år. Antalet valpar som är födda är från 4 till 6 valper. Rasen är snarare populära och lätt å snoka upp i klassificerade annonser. Denna har även andra namn: Amerikanischer Wasserspaniel. Engelska ras namn på american water spaniel är American Water Spaniel.

American Water Spaniel bilder

American Water Spaniel American Water Spaniel American Water Spaniel American Water Spaniel American Water Spaniel American Water Spaniel American Water Spaniel

Liknande hundraser

Listan nedan visar valda hundraser som har relationer till american water spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Newfoundlandshund
Newfoundlandshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!