American Eskimo Dog

American Eskimo Dog

American Eskimo Dog är spetshundar. Spetshundar kallat även för spets.

American Eskimo Dog har sitt ursprung från Tyskland.

American Eskimo Dog är en väldigt oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

American Eskimo Dog skjul måttlig. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

American Eskimo Dog är väldigt lätt att lära och inte problem öka. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. American Eskimo Dog är en överkänslig hund och det är därför lätt då utbildning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver måttlig idrott.

Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Disse raser kommer i allmänhet tjut. De kan utbildas till måttliga, men det ligger i deras natur att tjut. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

American Eskimo Dog och kennelklubbar: American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «toy».

Hälsoproblem hos american eskimo dog: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. American Eskimo Dog är en renraset hund som har svårt hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Progressiv retinal atropi försvagar bilateral degeneration av näthinnan.

Rashundens form: American Eskimo Dog är en great fit renraset hund. Pojkar är så hög som 23 til 48 cm høy. Flickor är så hög som 23 til 48 cm høy. Pojkar kan väga från 3 til 16 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 3 til 16 kg tung när den är full-växt. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är typiskt normalt lång. American Eskimo Dog har en ganska gemensamma anatomi. Halen är kort och svängda. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på american eskimo dog är halvlång. American Eskimo Dog en förvillande lika på ett sätt på en ulv.

Extra info om rasehunden: Prognoser år att leva för en american eskimo dog är 15 till 18 år. är från 2 till 6 valper. Rasehunden är typiskt inte problem å upptäcka ads. Denna renraset hund kallas även Spitz, Eskie. Den engelska smeknamn på rasehunden är American Eskimo Dog.

American Eskimo Dog bilder

American Eskimo Dog American Eskimo Dog American Eskimo Dog American Eskimo Dog

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Miniature Pinscher
Miniature Pinscher

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!