Alpine Dachsbracke

Alpine Dachsbracke

Alpine Dachsbracke är en briljant jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Alpine Dachsbracke skapas i Österrike.

Alpine Dachsbracke och kennelklubbar: Alpine Dachsbracke är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «drivande hundar» (6.2) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». F.C.I. antal för alpine dachsbracke är 254 och den ble lägt till FCI databas 1995-10-10. United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar».

Hundens form: Alpine Dachsbracke är en medium renraset hund. Pojkar är så hög som 33 til 41 cm høy. Flickor är så hög som 33 til 41 cm høy. Pojkar är så tung som 15 til 18 kg. Flickor väger 15 til 18 kg. Hunden har stora hengende öron. Benen är typiskt ganska kort. Alpine Dachsbracke har en ganska gemensamma byggnad. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på alpine dachsbracke är kort.

Andra fakta om hunden: Väntat livet för en alpine dachsbracke är 11 till 12 år. Hunden är typiskt inte utmanande å upptäcka på bönder. Andra namn för denna hunderasen Alpenländische Dachsbracke, Perro tejonero alpino, Basset des Alpes. Den engelska smeknamn på hunden är Alpine Dachsbracke.

Lika raser

Nedan har vi sätt upp ett antal raser med samma användning som alpine dachsbracke:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Yorkshire Terrier
Yorkshire Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!