Aidi

Aidi

Aidi var föds upp i Marocko.

Klustring: Aidi är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för aidi är 247 och den ble lägt till FCI databas 2003-03-25. United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar».

Aidi utseende: Aidi är en lite högt hundra. Manliga hundar är så hög som 53 til 61 centimeter høy. Tisper är så hög som 53 til 61 centimeter høy. Manliga hundar väger 23 til 25 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 23 til 25 kg hos vuxna hundar. Aidi har stora halvvägs ständiga öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Aidi har en ungefär gemensamma byggd kropp. Halen är av genomsnittlig längd och hängande. Den har en genomsnittlig lengde på sin näsa. Pälsen på aidi är halvlång.

Olika information om aidi: Den beräknade ålder för en aidi är 10 till 11 år. Aidi kan bli problem å hitta ads. Andra benämningar på rasen er Atlas Mountain Dog, Atlas Shepherd Dog, Atlas-Schäferhund, Chien de l'Atlas, Perro de pastor del Atlas, Chien de Montagne de l'Atlas, kabyle dog, shawiadog. Namn på aidi är Aidi.

Liknande hundraser

Här kommer du att se en lista hundraser ungefär med aidi:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pekingese
Pekingese

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!