Afghanhund

Afghanhund

Afghanhund är en ojämförlig jakthund. En vinthund är enormt snabbt och har bra syn till andra .

Afghanhund skapas i Afghanistan.

Afghanhund är en av åtminstone intelligenta raser. Hundar med låg IQ har typiskt problem med inlärning.

Afghanhund skjul normal. Dessa djur kräver mycket pelsstell.

Afghanhund bäst lämpade för erfarna, kan det vara problemfyllt utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra raser. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver mycket av idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främmande folk. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

Den skäller relativt liten. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

Afghanhund gruppering: Afghanhund är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «långhåriga vinthundar» (10.1) i grupp «vinthundar». F.C.I. symbol för afghanhund är 228 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Hälsoproblem hos afghanhund: Tyvärr kan många få nedsatt hälsa. Afghanhund är en hund som har problem hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas afghanhund. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Afghanhund är en medium hund. Pojkar är så hög som 69 til 74 cm høy. Flickor är så hög som 69 til 74 cm høy. Pojkar är så tung som 26 til 29 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 26 til 29 kg tung när den är full-växt. Hunden har sensationella store hengende öron. Benen är typiskt passform lång. Afghanhund har en smal anatomi. Halen är kort och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på afghanhund är långhårig.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en afghanhund är 14 till 16 år. Valpar är från 7 till 15 valper. Hunderasen är passform eftersökt och enkel å upptäcka i försäljningen annonser.

Afghanhund foto

Afghanhund Afghanhund Afghanhund Afghanhund

Lika raser

Nedan har vi sätt upp en förteckning över raser som liknar afghanhund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Bichon Frise
Bichon Frise

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!