Affenpinscher

Affenpinscher

Affenpinscher ursprungligen från Tyskland.

Affenpinscher är en väldigt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

Rasehunden är hypoallergenisk. Hund som ger mindre eller inte alls, eller som har samma pH som människohår vanligtvis ge en mildare allergisk reaktion, men allergi kan aldrig förvänta sig att hitta en hund som aldrig kommer att ge upphov till allergiska reaktioner. En positiv sak med affenpinscher är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Affenpinscher är normal problem öka. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har massor av energi. Rasehunden kräver relativt anspråkslös fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna ras kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Gruppering av affenpinscher: Affenpinscher är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «pinscher- och schnauzer hundar» (2.1) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». Fédération Cynologique Internationale märkning för affenpinscher är 186 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «toy».

Hälsa hos affenpinscher: Tyvärr kan inga hundar få ohälsosamma.

Rashundens struktur: Affenpinscher är en leksak ras. Män är så hög som 25 til 38 centimeter høy. Honor är så hög som 25 til 38 centimeter høy. Män kan väga från 3 til 4 kg tunga. Honor är så tung som 3 til 4 kg tunga. Rasehunden har små halv porträtt öron. Benen är vanligtvis ganska kort. Affenpinscher har en ganska gemensamma byggnad. Halen är kort och högt bärande. Näsa är ganska kort. Pälsen på affenpinscher är strävhåriga.

Mer info om rasehunden: Förväntat år att leva för en affenpinscher är 10 till 14 år. är från 1 till 3 valper. Rasehunden är ganska populär och lätt å snoka upp till salu. Denna ras kallas även Monkey Dog, Zwergattenpinscher, moustached devil. Engelska ras namn på rasehunden är Affenpinscher.

Affenpinscher bilder

Affenpinscher Affenpinscher Affenpinscher Affenpinscher Affenpinscher

Närstående rashundar

Listan nedan visar ett litet urval rashundar som har relationer till affenpinscher:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Dachshund
Dachshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!