Hundraser

Välkommen till Sveriges största webbplats om hundraser! Vi har info, bilder och video på över 7000 hundraser och hybrid raser. Hitta hundraser

Schnauzer

Schnauzer

Schnauzer är en av många hundraser kan du läsa mer om på denna webbplatsen. Med oss är det lätt att hitta gratis information och bilder på tusentals hundraser.

Info om Schnauzer
Bilder av Schnauzer

Populäraste hundraser

Här är de 10 populäraste hundraser i Sverige:

  1. Schäferhund
  2. Golden retriever
  3. Labrador retriever
  4. Dansk-svenska gårdshunden Skåning
  5. Border collie
  6. Rottweiler
  7. Tibetansk spaniel
  8. Gordon setter
  9. Engelsk setter
  10. Cavalier king charles spaniel

Hitta hundras

Vi har tusentals hundraser och hybrider i vår databas. Använd vårt sök för att ett hundra som har de egenskaper och utseende som du söker.

Sök och hitta hundraser här

Hundras rekorder

Här är några uppgifter från hundenes världen:

Snabbaste hundras: Greyhound anses vara den snabbaste hund rasen. De kan nå en toppfart på 75 KMH.

Smartaste hundar: Border Collie anses vara den smartaste hund rasen. Ras har fötts upp för deras goda kvaliteter som får besättningen sedan 1700-tallet. Andra hundraser som finns i världen av underrättelser är puddel och schäferhund.

Högsta hundras: Grand Dianos är den högsta hundras. «Gibson» (California, USA) är med sina 107 cm den högsta levande hund i världen i dag.

Tyngsta hund: St. bernard håller rekord för mest hundratals.. «Benedictine» vägde 162 kilo. Engelsk mastiff också anses vara en av de tyngsta hundraser, där den tyngsta registreras var på 159 kg.

Minsta ras: Chihuahua anses vara världens minsta hundra. Hundar av denna ras föra register i minst längd (15,2 cm), lägsta höjd (12 cm), och lägst vikt i full vuxen ålder (650 gram).

Dummaste hundraser: Studier har visat att de afghansk vinthundar är de minst intelligenta hund rasen av alla hundar. Rasene Basenji, engelsk bulldog och chow chow skårer också mycket låg intelligens tester.

Populäraste: Labrador Retriever är hundens ras eftersom det är mest i världen. Dessa hundar är vänliga, smarta och bra med barn, stora familj hundar och utmärkt använda hundar.

Mest aggressiv hundras: Taxar och Chihuahua är hund raser som visar att de flesta människor aggresivitet ovan. Pitbull-liknande hundar som amerikansk pitbull terrier och bullterrier kan ofta vara mycket aggressiva framför andra hundar. Alla hundar kan vara farliga under vissa omständigheter.

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pekingese
Pekingese


Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!